fbpx

De beste
virke­stoffene

DE BESTE

VIRKESTOFFENE

Markedets beste multivitamin og omega 3

I HealthPack får du kun de beste råstoffene, som for eksempel magnesiumglysinat: Forskning viser nemlig at magnesium­glysinat tas bedre opp i kroppen og er mer skånsomt for magen enn andre ofte brukte magnesiumtilskudd.

Innhold HealthPack

Innhold HealthPack

Det finnes mange ulike typer vitaminer og mineraler, og noen råstoffer er vanskeligere for kroppen å ta opp enn andre. Tar du et kosttilskudd med lav kvalitet, er det med andre ord ikke sikkert at kroppen din får noen særlig effekt av det.

Derfor har vi spesialutviklet egne formler for HealthPack. Vi bruker mineralsammensetninger som er enklere for kroppen å ta opp, og naturlige vitaminer der det er gunstig. På den måten sørger vi for at du får den beste effekten av hvert virkestoff.

Hver dagspakke av HealthPack standardpakken inneholder alle de 13 vitaminene, 9 mineralene og omega 3-fettsyrene du trenger for at kroppen din skal fungere optimalt.

Vi sammenligner oss jevnlig med våre konkurrenter, og har ennå ikke funnet noen som har bedre råvarer enn oss. Se våre sammenligninger.

Vitaminer

Vitamin A

Er viktig for huden, synet, slimhinner, immunsystemet og bidrar til normal omsetning av jern.

Vitamin B1 – Tiamin

Bidrar til normal psykologisk funksjon og energiomsetning i kroppen. Er viktig for hjertet og nervesystemet, og er nødvendig for at kroppen skal klare å utnytte karbohydrater.

Vitamin B2 – Riboflavin

Bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og reduserer tretthet og utmattelse. Er også viktig for huden, synet og nervesystemet, og bidrar til normal omsetning av jern og å opprettholde normal dannelse av røde blodlegemer.

Vitamin B3 – Niacin

Er viktig for huden, synet og nervesystemet, bidrar til normal psykologisk funksjon og reduserer tretthet og utmattelse.

Vitamin B5 – Pantotensyre

Bidrar til normal syntese og omsetning av steroidhormoner, vitamin D og enkelte nevrotransmittere. Reduserer tretthet og utmattelse og bidrar til normal psykologisk funksjon.

Vitamin B6

Bidrar til å regulere hormonell aktivitet og til normal omsetning av protein og glykogen. Er viktig for nervesystemet og immunsystemet. Reduserer tretthet og utmattelse, og bidrar til normal psykologisk funksjon og normal dannelse av røde blodlegemer.

Vitamin B7 – Biotin

Bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer og til normal psykologisk funksjon. Er viktig for huden, synet og håret.

Vitamin B9 – Folat

Bidrar til normal aminosyresyntese, normal bloddannelse og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Er viktig for immunsystemet. Reduserer tretthet og utmattelse og bidrar til normal psykologisk funksjon.

Vitamin B12

Er viktig for immunsystemet og nervesystemet. Reduserer tretthet og utmattelse og bidrar til normal psykologisk funksjon. Bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer og spiller en rolle i celledelingsprosessen.

Vitamin C

Reduserer tretthet og utmattelse, bidrar til normal psykologisk funksjon og beskytter cellene mot oksidativt stress. Er viktig for immunsystemet, nervesystemet, blodårene, tennene, tannkjøttet, brusk, knoklene, huden og energiomsetningen i kroppen, og bidrar til økt opptak av jern. Bidrar også til å opprettholde immunsystemets normale funksjon under og etter intens fysisk trening.

Vitamin D3

Bidrar til normalt opptak/utnyttelse av kalsium og fosfor, og til normale kalsiumnivåer i blodet. Er viktig for immunsystemet, tennene, musklene og knoklene, og spiller en rolle i celledelingsprosessen.

Vitamin E

Bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Vitamin K1

Bidrar til å opprettholde normal beinmetabolisme og blodlevring.

Omega 3

EPA- og DHA-fettsyrer (Core Concentrates fra Epax AS)

Bidrar til å opprettholde normale triglyseridnivåer i blodet og normalt blodtrykk. Er viktig for synet, hjernen og hjertet.

Den reneste og mildeste omega 3 oljen av høyeste kvalitet er nødvendig for maksimal effekt og samtidig slipper man ekle «fiskeraper» i løpet av dagen.

Mineraler

Magnesium

Bidrar til normal energiomsetning og elektrolyttbalanse i kroppen. Reduserer tretthet og utmattelse. Er viktig for nervesystemet, tennene, musklene og knoklene, og spiller en rolle i celledelingsprosessen.

Kalsium

Bidrar til normal energiomsetning og blodlevring i kroppen. Er viktig for tennene, musklene og knoklene, og spiller en rolle i celledelings- og cellespesialiseringsprosessen. Bidrar også til normal nevrotransmisjon.

Sink

Bidrar til normal syre-/baseomsetning, karbohydratomsetning, kognitiv funksjon, DNA-syntese, fruktbarhet, reproduksjonsevne, proteinsyntese og normale testosteronnivåer i blodet. Bidrar også til å beskytte cellene mot oksidativt stress, og til normal omsetting av makronæringsstoffer, fettsyrer og vitamin A. Er viktig for immunsystemet, celledelingsprosessen, knoklene, synet, håret, huden og negler.

Jod

Bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner, og til å opprettholde skjoldbruskkjertelens normale funksjon samt normal kognitiv funksjon. Er viktig for huden, nervesystemet og energiomsetningen i kroppen.

Molybden

Bidrar til normal omsetning av svovelaminosyrer.

Kopper

Bidrar til normal hårpigmentering, hudpigmentering, transport av jern i kroppen og energiomsetning i kroppen. Er viktig for nervesystemet og immunsystemet. Bidrar også til å opprettholde normalt bindevev og beskytter cellene mot oksidativt stress.

Krom

Bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå og til normal omsetning av makronæringsstoffer.

Selen

Bidrar til skjoldbruskkjertelens normale funksjon og til normal spermatogenese. Er viktig for håret, negler og immunsystemet, og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Mangan

Bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, til normal dannelse av bindevev og normal energiomsetning i kroppen. Er også viktig for knoklene.

HealthPack sammenlignet med andre norske multivitaminer

Vi sammenligner oss jevnlig med våre konkurrenter, og har ennå ikke funnet noen som har bedre råvarer enn oss.

X = Inneholder også: Kalium 100 mg og planteekstrakter fra urter, frukter, røtter, blader og bær.

X = Inneholder også: Bor (natriumborat) 3 mg, Kolin (VitaCholine®-kolinbitartrat) 50 mg, Inositol (inositol/inositolhexaniacinat) 50 mg, Solsikkelecitin (fosfolipidblend) 50 mg.

Vitus apotek har ikke svart på våre forespørsler om ingredienser.

X = Inneholder også: Hvitløkspulver og hvetegresspulver.

X = Inneholder også: Spirulinapulver 10 mg, Sitrusbioflavonoider 10 mg, Papayapulver 15 mg,
Aloe vera gel pulver 0,5 mg.

Sunkost.no har ikke svart på våre forespørsler om mer informasjon om ingredienser.

X = Inneholder også: Ekstrakt av eksotiske frukter svarende til: Granateple 600 mg Acai 300 mg Goji 300 mg Blåbær 200 mg Mangostan 160 mg Camu-camu 120 mg Sitrus ekstrakt 50 mg.

Sunkost.no har ikke svart på våre forespørsler om mer informasjon om ingredienser.

X = Inneholder også: Greens 1339 mg, hvorav brokkoli 400 mg, hvorav spirullina 400 mg, hvorav rødbete 100 mg.

X = Inneholder også: Astaxanthin, Lutein (zeaxanthin), Boswellia serrata-ekstrakt.

X = Inneholder også: Kolin (mg) 5, L-Tyrosin (mg) 5, Bringebær-ekstrakt (mg) 50, Macarot-ekstrakt (mg) 50, Guarana-ekstrakt (mg) 20.

Vi venter fortsatt på mer informasjon om ingredienser fra Vita.no

Innhold HealthPack

Innhold HealthPack

Tittel

Gå til toppen