fbpx

Spørsmål og svar

Vi ønsker å hjelpe deg uansett hvilke spørsmål du måtte ha rundt HealthPack og våre produkter, og har derfor samlet noen vanlige spørsmål.

Du kan si opp, endre frekvens på forsendelser eller pause abonnementet med å sende oss e-post til kundeservice@healthpack.no ved å ringe oss 33 18 30 00 eller ved å fille ut formet. Klikk her.

Vitaminer bør tas sammen med et måltid og et glass vann. Dette er både for å maksimere kroppens opptak og for å unngå mulig kvalme som kan oppstå hvis vitaminer tas på tom mage.

Vi følger situasjonen rundt koronaviruset nøye og har iverksatt en rekke tiltak for å redusere smittefare. Vi er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg, og at vi tar de forholdsreglene situasjonen krever.

Det er fordi vi bruker naturlige vitaminer og andre virkestoffer med høy kvalitet. Mange av disse krever høyere dosering enn billigere virkestoffer, noe som igjen gjør at vi trenger flere piller. Dette sørger til gjengjeld for at stoffene jobber bedre sammen og tas lettere opp i kroppen – så du får en mye bedre effekt av kosttilskuddet. Innholdet i HealthPack er laget i henhold til de anbefalte grensene som er satt av Mattilsynet og European Food Safety Authority (EFSA).

Fant du ikke det du lette etter? Ta kontakt!

Tittel

Gå til toppen