KVALITET OG MILJØ

For oss er kvalitet og miljø viktig. Vi ønsker å tilby produkter av høy kvalitet, at produksjonen skal være mest mulig bærekraftig og å ha fokus på service og oppfølging av våre kunder.

Blant annet er omega 3-oljen vi bruker laget av høyeste kvalitets norsk fiskeolje og både vi og den norske produsenten er sertifiserte som «Friend of the Sea», hvilket innebærer at selskapene må følge visse fastsatte krav til bærekraftig produksjon. Les mer her: www.epax.com og www.friendofthesea.org

Kosttilskuddet produseres på oppdrag fra oss i EU, og pakkes, og kvalitetssikres av oss i Norge. Vi sender stikkprøver til ALS Laboratory group Norway AS med jevne mellomrom til å sikre kvalitet av våre produkter. Vår emballasje er laget i Norge og EU. Emballasjen skal resirkuleres som henholdsvis papp og plastemballasje.

Vi forsøker å redusere bruken av plast, men det er ikke enkelt å fjerne helt fordi plast også har mange gode egenskaper, spesielt når det kommer til matproduksjon og emballasje.

Det er strenge krav til matproduksjon og lagring av næringsstoffer som kosttilskudd, og våre produsenter har ikke klart å komme opp med et fullgodt alternativ til plastfilmen dagsporsjonen er pakket i. Vi jobber for å finne et gunstig alternativ og gjør alt vi kan for å redusere bruken av plast i vår produksjon. Frem til vi finner en annen løsning ber vi dere være påpasselige med å alltid avfallssortere posen som plastemballasje.

Vårt produkt inneholder 30 poser som inneholder daglig dose av vitaminer, mineraler og omega 3. Det kan høres ut som mye plast, men en eske med månedsforbruk (30 poser) inneholder kun 14 gram plast og det er 50-70% mindre plast en i én vanlig vitaminboks og vår vitaminpakke erstatter mange enkelte vitamin, mineral og omega 3 bokser.