Naturlig enkelt

Håndplukkede ingredienser og spesialutviklede formler

Etter 20 år med endeløs research og sjonglering av utallige vitaminbokser i skapet, bestemte vi oss for å finne en bedre og enklere løsning.

Det er nemlig ikke så lett å finne et multivitamin som inneholder alt en trenger, og som i tillegg har ingredienser som tas godt opp i kroppen. Mange produkter inneholder fyllstoffer og råstoffer med lav kvalitet. Mesteparten av magnesiumtilskuddene som selges i Norge inneholder for eksempel magnesiumoksid. Problemet er bare at kroppen kun klarer å ta til seg en bitte liten del magnesium fra det – du kan med andre ord spise masse magnesiumtilskudd, uten å få noen særlig effekt.

Færre bivirkninger og høyere effekt

Grunnen til at mange velger å bruke dårligere råstoffer, er at de er billige. Men når du er nødt til å mangedoble inntaket for å få i deg anbefalt mengde, spørs det om det blir noe særlig billigere for deg som kunde. I tillegg har ofte billigere stoffer flere bivirkninger, som blant annet kan gi deg vondt i magen. Det samme gjelder mange andre råstoffer også. Men da vi begynte å kontakte leverandører, mente de fleste at det ikke ville være lønnsomt å velge vekk disse billige ingrediensene – så for at vi skulle kunne tilby den beste kvaliteten, måtte vi få spesiallaget helt egne formler i samarbeid med internasjonale eksperter og en av verdens beste produsenter i bransjen.

En forsikring ved siden av kostholdet

I Norge er vi vant til å høre at et sunt og variert kosthold dekker kroppens behov – noe som er helt sant, dersom du har tid til å forsikre deg om at måltidene dine inneholder alle de næringsstoffene du trenger.

HealthPack er rett og slett en enkel måte å sikre seg på. Da vet du at du dekker grunnbehovet ditt hver dag, selv når du har dårlig tid eller ikke har anledning til å planlegge kostholdet – og så er det jo selvfølgelig kjempebra å spise sunt i tillegg når du har mulighet til det.

Forskning viser gang på gang hvor viktig vitaminer og mineraler er for kroppen for at vi skal fungere optimalt, og det er ikke uten grunn at de anbefalte dosene stadig blir oppjustert. HealthPack sørger for at du får i deg alt du trenger – på enklest mulig måte.

Det er viktig for oss å sørge for at både råvarene og produksjonen vår holder høy kvalitet og er bærekraftig. Multivitamintablettene og magnesiumkapslene er produsert eksklusivt for oss, med nøye utvalgte ingredienser i gjennom Goerlich Pharma GmbH.

Omega 3-kapslene er Friend of the Sea-sertifiserte, noe som betyr at fiskeoljen kun kommer fra bærekraftig fiske.