GENERELT
Disse betingelsene gjelder for avtale om levering av varer til sluttkunder i Norge.
PARTER
Selger:
HealthPack AS
Nypeveien 15
3032 Drammen
Telefon 33 18 30 00
E-post kundeservice@healthpack.no.

Registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 918 790 047 MVA, og blir i det følgende benevnt ”HealthPack”, ”vi” eller ”oss”.

Kjøper:
Den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende omtalt som «du», «deg», «din», «ditt» eller «kunden».

ABONNEMENT
Når du bestiller kosttilskudd i abonnement fra oss, fornyes abonnementet automatisk ved hver levering. Det er ingen bindingstid, og du kan når som helst si opp abonnementet.

Abonnementet er månedsbasert, og dersom du ikke informerer oss om at du vil stoppe abonnementet innen 5 dager før neste planlagte levering, forplikter du deg til å ta imot produktet. Abonnementet stopper fra neste planlagte levering etter det.

Du kan når som helst sette abonnementet på pause eller endre frekvens på forsendelsene (30, 45, 60 dager). Ta kontakt med kundeservice for endringer.

Endringer av produkter og leveringsform kan forekomme. Varsel om endringer vil sendes i god tid før endringene trer i kraft. Mindre endringer, eksempelvis endret emballasje, vil ikke bli varslet utover informasjon på hjemmesidene våre.

Du må være minst 18 år for å kunne kjøpe kosttilskudd fra oss.

PRISER
Prisene våre er oppgitt i norske kroner og inkluderer merverdiavgift. Prisen på porto gjelder innenlands i Norge. Prisene gjelder inntil de endres.

Introduksjonstilbud gjelder kun for nye kunder og kun én gang per kunde.

Varsel om endring i pris vil sendes i god tid, og senest 30 dager før prisendringen trer i kraft.

30 DAGERS ÅPENT KJØP PÅ FØRSTE PAKKEN!
Det tok over to og et halvt år å utvikle HealthPack. Målet vårt var å lage gode produkter med ingredienser av høy kvalitet, gjennom et nytt konsept som vi tror folk har ventet på.

Dette mener vi at vi har klart, og vi føler oss sikre på at du som kunde kommer til å like produktet vårt.

Derfor tilbyr vi 30 dagers åpent kjøp på den første pakken. Det betyr at du innen 30 dager fra leveringsdato kan returnere produktet og få hele beløpet tilbakebetalt (unntatt porto for retur). Selv om du har åpnet pakken og brukt av kosttilskuddet, kan du returnere det som er igjen og få pengene tilbake. Hvis du har valgt abonnementsløsning, avslutter vi abonnementet automatisk ved retur.

Det eneste du må gjøre er å sende en e-post til retur@healthpack.no og fortelle hvorfor du ønsker å returnere produktet. Du kan returnere produktet uansett årsak.

Din tilbakemelding hjelper oss med videre produktutvikling.

ALLTID 14 DAGERS ANGRERETT
Som kunde er du beskyttet av angrerettloven, og har 14 dagers ubetinget angrerett fra dagen du mottar varen. Angreretten innebærer at kunden har rett til å angre kjøpet av et uåpnet produkt, og returnere varen til leverandøren.

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert til oss i samme mengde og stand som da du mottok den. Ved en eventuell retur er kunden ansvarlig for porto.

Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten fremgår av angreskjemaet som følger med ordrebekreftelsen. Du kan også finne angreskjema her.

KUNDESERVICE
Vår kundeservice kan kontaktes på telefon 33 18 30 00, mandag til torsdag mellom kl. 16.00 og 20.00 – eller ved å sende e-post til kundeservice@healthpack.no Vi gjør vårt ytterste for å besvare alle henvendelser innen 24 timer på hverdager.
LEVERANSE
Vi sender ut varer fem ganger i uken og normalt med første levering 3–5 dager etter bestilling. Varene blir sendt med Bring.

Vi sender alle pakker fra oss med sporing, slik at du selv kan følge med på hvor pakken er. Hvis du ikke har mottatt produktet 7 dager etter utsendelse, ber vi deg kontakte oss.

Hvis emballasjen er skadet, åpnet eller på noen måte uakseptabel, ber vi deg også om å informere oss.

PERSONOPPLYSNINGER
Vi behandler alle personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Vi lagrer og bruker disse opplysningene for at vi skal ivareta og administrere kundeforholdet, herunder informere om produkter, tjenester og andre ytelser fra HealthPack AS.

Kunden samtykker i at HealthPack AS kan benytte enhver kommunikasjonsform overfor deg, herunder brev, telefon, e-post og SMS, for å informere om eller markedsføre vårt produkttilbud. Om du vil tilbakekalle dette samtykket, ta kontakt med kundeservice.

RETUR AV VARER
Det gis full reklamasjonsrett etter gjeldende lover for alle mangler ved varen. Reklamasjonsretten er begrenset til varens holdbarhetsdato som angitt på emballasjen, forutsatt at riktig lagring er fulgt og du reklamerer innen to måneder fra mangelen ble oppdaget.

Under enhver omstendighet plikter kjøper å reklamere innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Ved reklamasjon, feil og mangler får du dekket eventuelle fraktkostnader. Hvis du vil benytte deg av reklamasjonsretten eller har spørsmål om reklamasjon, ta kontakt med kundeservice.

ALLERGIER, MEDISINER OG BRUK AV PRODUKTET
Er du gravid eller bruker medisiner (spesielt blodfortynnende), anbefaler vi at du rådfører deg med legen din før du tar i bruk kosttilskuddet. Vi tar ikke ansvar for feil bruk av produktene våre. Følg alltid anbefalt dosering på pakken.
FORBEHOLD
HealthPack tar forbehold om driftsstans, uriktige priser eller leveringsproblemer som skyldes forhold utenfor HealthPacks kontroll. HealthPack tar videre forbehold om trykkfeil, prisfeil, merverdi- og øvrige avgiftsendringer.
ENDRING AV VILKÅRENE
Vilkårene er gjenstand for endringer ved særlige behov og/eller når offentlige endringer/pålegg påvirker disse vilkårene. Ved eventuelle endringer av vilkårene, vil du bli varslet senest to måneder før endringene trer i kraft.

Dersom du, basert på de endrede vilkårene, ønsker å si opp avtalen, står du fritt til å gjøre dette. Hvis avtalen mellom partene ikke sies opp, innebærer det i så fall at du aksepterer de oppdaterte avtalevilkårene. Nye vilkår vil bli kunngjort på vår nettside i kombinasjon med utsendelse av de nye vilkårene.