Thomas Kruse

Triatlon enthusiast

       

HealthPack snakker med Thomas Kruse

Jeg heter Thomas og til daglig jobber jeg som bedriftsrådgiver innen mobil og it. Der hjelper jeg bedrifter med sin mobil og it løsning så dem får den best gunstige løsning for sin bedrift. Fritiden går mye av tiden til min datter og trening. Jeg er oppmann for hennes håndball lag og følger henne opp mellom mine egne treninger.

Jeg har alltid likt å være aktiv og har prøvd alt fra fotball, ishockey, karate, svømming, sykling til triatlon. Det å prøve nye ting er alltid morsomt og se om jeg mestrer det. Liker å være aktiv om det er trening eller bare å være ute i skog og mark 😊

HealthPack: Si oss litt fra bildet ovenfor.

Thomas: Bildet er fra Ironman Copenhagen i 2018. Det er en full triatlon distanse som er på 3,8km svømming, 180km sykkel og 42km løping til slutt.

Husker godt de dagene før, under og etter løpet. Dagene før så ankommer vi en gjeng fra triatlon klubben i Norge som skal delta. Vi bruker de siste dagene før start til å finpusse formen og gjøre seg klar fysisk og mentalt for løpet.

Dagen starter med at du må opp gry tidlig for å spise frokost før man reiser til start området hvor starten går kl 07.30 Kjenner det på kroppen at det snart er klart for start. Svømmingen går over all forventing og kjenner at det blir en fin dag. Løper opp og skifter til sykkel og da venter det en lang tur på sykkel hvor drikke og næring er viktig for å holde farten oppe.

Alt kjennes topp ut så nå er det bare løping igjen, men det blir ikke like bra for kramper i beina etter 2km så blir det lange 42km, men gjennomføre skal jeg uansett 😊

Så det er en stor glede når jeg mot slutten ser at jeg kan nå målet og komme under 13 timer på distansen og gir alt på slutten og løper inn i mål på tiden 12 timer og 54 minutter. En stor opplevelse å gjennomføre.
Dette er et stor mål og jeg vil tilbake til Ironman Copenhagen for å gjøre det igjen…

Jeg bruker HealthPack for å få i meg de viktige vitaminer, mineraler og omega-3 i mitt daglige kosthold så synes jeg det med porsjonspakninger gjør det enkelt å huske å ta med seg vitaminer på turer ut i marka og på reise.

HealthPack: Hva gjør du for å holde deg i form og hvorfor valgte du denne aktiviteten?

Thomas: Jeg trener og er aktiv for liker å være ute. Triatlon ble valgt for det var en utfordring å kunne utføre tre disipliner i en konkurranse.  

HealthPack: Mange sliter med å rekke å trene i en travel hverdag, har du noen tips for å klare å sette av tid? 

Thomas: Det hele er å planlegge treningen. Vi har travle hverdager, men med god planlegging så får du jobben gjort. Trenger ikke være flere timer, men om du så kommer deg ut og går en tur eller løper en kort tur så er mye gjort.

HealthPack: Hvordan ser din treningsuke ut?

Thomas: Nå så har jeg et løpeprogram jeg bruker så jeg løper 4 ganger i uken og så blir det gjerne styrketrening og sykkelturer også 

HealthPack: Hvorfor tar du HealthPack?

Thomas: Jeg tar HealthPack for å få i meg de vitaminene, mineralene og omega-3 som kroppen trenger.

HealthPack: Hva liker du best med HealthPack?

Thomas: Det må være at de kommer i små hendige pakninger som er lett å ha med seg på turer ut i marka og på reise.