Ole og Thomas – OT Fitness

Personlig trenere

 

HealthPack snakker med Ole og Thomas – OT Fitness

HealthPack er genial, enkel og rask måte å få i meg de vitaminene, mineralene og fett kildene jeg trenger hver dag, for å yte optimalt. Ingen store bokser eller flere typer bokser med piller, men alt samlet i en smart porsjonspakke.

Med å ta HealthPack vet jeg at jeg har grunnmuren av vitaminer, mineraler og de essensielle fett kildene i boks hver eneste morgen. Det er en komplett startpakke i små porsjonspakker, lett å ta med hvor enn man skal.

HealthPack: Hva gjør du for å holde deg i form og hvorfor valgte du denne aktiviteten?

Ole: For å holde meg i form trener jeg styrke og kondisjon primært på styrkestudio. Dette i form av vektløfting, kroppsvekt øvelser og rask gange/jogging på tredemølle eller ellipsemaskinen. Kan fint ta meg en rask gange ute hvis det er fint vær.

Denne type aktivitet falt meg egentlig ganske naturlig da jeg er oppvokst med nær familie som hele livet har vært aktiv på styrkestudio og i treningsmiljøet. Har holdt på med denne typen trening i snart 13 år og føler jeg så vidt har begynt 😊

Thomas: Jeg trener styrke på styrkestudio. Jeg velger denne aktiviteten fordi jeg brenner for denne typen aktivitet. Liker å pushe meg selv og se kroppen former seg etter hvordan jeg legger opp treningen min, med kosthold.  

HealthPack: Mange sliter med å rekke å trene i en travel hverdag, har du noen tips for å klare å sette av tid? 

Ole: Det er veldig lett å sette begrensninger til seg selv ved å bruke tid som en unnskyldning. Til syvende og sist handler det om prioriteringer og rutiner, alle har vi 24 timer i døgnet. Hva er det som får deg til å ville være aktiv? Bedre livskvalitet, i form av en sterkere og sunnere kropp, mer overskudd i jobb og hverdag? Kunne jobbe og drive på med hobbyer til du er langt over 70? Energi til å være aktiv med barn og barnebarn? Setter man disse perspektivene litt på spissen så finner man fort tid i en travel hverdag.

Har du en 7-15 jobb, sett av 45-60 min til å stå opp tidligere og få inn en økt på morgenkvisten, spis en god frokost og nyt det ekstra overskuddet gjennom jobbvakta. Er du heller en som liker å sove inn, pakk treningsbagen kvelden før og dra rett fra jobb. Da slipper du denne barrieren som treffer deg i ansiktet når du kommer hjem sliten og egentlig bare vil slenge deg på sofaen.

Thomas: Jeg jobber i 100% stilling som butikksjef, ved siden av jobber ole og jeg med treningsmerket OTfitness, samtidig rekker jeg å trene hver eneste dag. Vi alle har 24 timer i døgnet, det handler kun om vilje og planlegging. Dagen før kan du preppe mat, så du slipper å dra hjem for å spise før trening, du kan stå opp tidligere og ta økten før jobb.

HealthPack: Hvordan ser din treningsuke ut?

Ole: Min treningsuke består i gjennomsnitt av 5-6 treningsøkter. I hovedsak så er dette styrkeøkter med vekter supplementært med kondisjonstrening. Da jeg har flere jobber så har jeg ingen spesifikke tidspunkter jeg «må» trene på, men tar øktene da det passer seg best ila dagsplanen. Alt fra tidlig, midt på dagen, til en kveldsøkt i ny og ne.

Etter mange års erfaring med både testing og feiling så har jeg lært kroppen min å kjenne og trener derfor deretter og utfordrer meg selv ekstra der jeg vet jeg har svakheter. Altfor lett å havne i en «komfortsone» og progresjon stagnerer, dette gjelder de fleste aspekter i livet både på privaten, i jobb og på trening.

Per i dag så har jeg delt kroppen opp i 4 og trener 2 dager styrke – aktiv hviledag – 2 dager styrke – full hvile – gjenta.

Thomas: Min trenings uke består av 5-6 økter I uka. Jeg har 7-16 jobb, så trener alltid ettermiddag/kveld. Min trenings split, er delt opp i muskelgrupper. Eks mandag, bryst/mage, tirsdag rygg/mage, onsdag bakside bein, torsdag kardio/hvile, fredag skuldre, lørdag framside bein, søndag armer.

HealthPack: Hvorfor tar du HealthPack?

Ole: Jeg tar HealthPack fordi da vet jeg at jeg har grunnmuren av vitaminer, mineraler og de essensielle fett kildene i boks hver eneste morgen. Jeg har alltid vært opptatt av ernæring og hvordan kosten min ser ut for å både optimalisere treningsresultatene mine, men også for å holde meg «frisk og rask» 😊 

Thomas: Jeg tar HealthPack fordi det er en enkel og rask måte å få I meg de vitaminene, mineralene og fett kildene jeg trenger hver dag, for å yte optimalt. Disse er også perfekte når man skal stille I fitness, da du ikke alltid får I deg de vitaminene du trenger fra kostholdet før konkurranse.

HealthPack: Hva liker du best med HealthPack?

Ole: Det jeg liker best med HealthPack er tilgjengeligheten og hvor enkelt det er. Det er en komplett startpakke i små porsjonspakker, lett å ta med hvor enn man skal.

Thomas: Jeg liker HealthPack fordi det er genialt og enkelt. Ingen store bokser eller flere typer bokser med piller, men alt samlet i en smart porsjonspakke.