Kristin Østensen-Fjeld

Terrengsyklist

 

HealthPack snakker med Kristin Weyer Larsen

Mitt navn er Kristin, 32 år og bor i Bærum sammen med samboer. Til daglig jobber jeg som klinikk koordinator på en stor tannklinikk på Lysaker hvor tempoet er høyt! På fritiden driver jeg for det meste med terrengsykling som har vært en kjær hobby og livstil siden 2015.

Det blir også en del landeveissykling, men terrengsykkelen er en klar favoritt. Den bringer frem mye adrenalin i meg og jeg liker farten og spenningen med stisykling, spesielt nedover! Jeg liker også å løpe, og da også helst på sti i skogen med musikk eller podkast på øret. Ellers har jeg en lidenskap for interiør og jeg elsker å være med venner og familie. 

HealthPack: Si oss litt fra bildet ovenfor.

Kristin: Her vant jeg klassen min på Elgrittet i 2018. Veldig fint ritt som passer for alle! Dette var dagen etter Terrengsykkelrittet og skulle egentlig være en «restitusjonstur» men så kom konkurranseinstinktet. Det var en nydelig dag med strålende sol og 30 varmegrader, så stemningen var på topp!

I 2018 var jeg med på Team Terrengsykkel så jeg meldte meg på det meste av ritt denne sesongen og fikk kjørt meg skikkelig! Jeg stiller alltid i aldersbestemte klasser da jeg vet med meg selv at jeg ikke har noe å gjøre i elite feltet. Da er det mer motiverende for meg å sykle på lik linje med de jeg faktisk kan konkurrere mot.

Med HealthPack kan jeg alltid føle meg trygg på at jeg får i meg de vitaminene, mineralene og omega-3 jeg trenger i en aktiv og hektisk hverdag. Et genialt produkt!

HealthPack: Hva gjør du for å holde deg i form og hvorfor valgte du denne aktiviteten?

Kristin: Jeg prøver så godt jeg kan å trene regelmessig og variert i hverdagen og liker å bruke helgene på å stå opp tidlig og få mye ut av dagen! En treningsøkt tidlig i helgen er deilig å få unnagjort så har man hele dagen til å gjøre andre ting og med litt ekstra god samvittighet! Jeg prøver også å variere mellom langturer på sykkel og intervaller.

Som syklist blir man fort stiv i kroppen så jeg prøver å få inn en Yoga time i uka også for å strekke litt på kroppen. Det gjør alltid underverker! Terrengsykling er noe som gir meg fart og spenning og det er alltid motiverende og gøy å nå nye høyder. Det er krevende og byr alltid på utfordringer, også er det jo litt badass! 

HealthPack: Mange sliter med å rekke å trene i en travel hverdag, har du noen tips for å klare å sette av tid? 

Kristin: Det handler mye om prioriteringer. Nå har ikke jeg barn enda, så jeg kan være ganske egoistisk med tiden min utenfor arbeidstid. Ofte kan små ting i hverdagen gjøre det enkelt å få inn litt aktivitet her og der. Ta trappen istedenfor heisen, sykle til og fra jobb hvis mulig og sånne småting.

HealthPack: Hvordan ser din treningsuke ut?

Kristin: Jeg prøver å få inn 10 timer med fysisk aktivitet i løpet av uka. Enten om det er sykling eller løping. Noen uker blir det fler timer og andre uker kan det være mindre, alt ettersom hvordan uka ser ut. Jeg sier aldri nei til venner og familie hvis de vil finne på noe, så det prioriterer jeg absolutt og syntes er viktig.  

HealthPack: Hvorfor tar du HealthPack?

Kristin: Jeg tar HealthPack daglig for å få i meg alt jeg trenger av vitaminer, omega-3 og tilskudd gjennom dagen. Det føles trygt og godt å få en ferdig pose som er enkelt å huske på og jeg vet at dette dekker det jeg har behov for. Det kan lett gå i glemmeboken, men med HealthPack er det enkelt å huske på! Et genialt produkt!

HealthPack: Hva liker du best med HealthPack?

Kristin: Det jeg liker aller best med HealthPack er at det er enkelt! Det er enkelt å huske på når det står fremme, det er lett å ta med seg på reise eller ferie og jeg kan alltid føle meg trygg på at jeg får i meg de vitaminene, mineralene og omega-3 jeg trenger i en aktiv og hektisk hverdag.