Johann Freyr

Strongman enthusiast

HealthPack snakker med Johann Freyr

Jóhann Freyr er islandsk viking som elsker å trene og holde en aktiv livsstil, jobber som bilmekaniker. Lykkelig gift og far til 2 vakre unger. 

Fantastisk produkt med bra ingredienser som hjelper man gjennom en travel hverdag med masse arbeid og tung trening. Gir kroppen akkurat det den trenger.

HealthPack: Hva gjør du for å holde deg i form og hvorfor valgte du denne aktiviteten?

Johann: Trener tunge baseløft og generell styrketrening. Jeg valgte denne aktiviteten da jeg alltid har vært fascinert av det å være så stor og sterk som mulig. 

HealthPack: Mange sliter med å rekke å trene i en travel hverdag, har du noen tips for å klare å sette av tid?

Johann: Man må rett og slett bare prioritere ting annerledes. Alle har tid hvis de virkelig vil. 

HealthPack: Hvordan ser din treningsuke ut?

Johann: En vanlig treningsuke består av 6 økter i løpet av uka på rundt 1-2 timer hver. Der jeg fordeler muskelgruppene sånn at jeg ikke overbelaster meg. 

HealthPack: Hvorfor tar du HealthPack?

Johann: Jeg tar HealthPack fordi at det er bra ingredienser og veldig enkelt å ta med seg overalt, noe som gjør at man får i seg alt av vitaminer, mineraler og omega-3 uansett hva man driver med. 

HealthPack: Hva liker du best med HealthPack?

Johann: Jeg liker best at det er fordelt til riktig mengde til hver dag så slipper man å kjøpe 5 forskjellige produkter og dosere de etter behov. I tillegg så er det veldig enkelt å dra med seg på jobb hvis man spiser frokost på jobb sånn som jeg gjør.